On demand televisie

Goedgetest.tv

Het nieuwe online programma, De GOED GETEST Keurmerk Ondernemers, zal zijn lancering hebben onder auspiciën van
Unite-media.tv. en start met een bereik van 330.000. Vanaf medio 2017, zal elke maandag een aflevering van ‘De Goed Getest Keurmerk Ondernemers’ ON Demand worden gelanceerd. Deze aflevering zal dan onbeperkt te zien zijn. GOEDGETEST.tv maakt het voor elke ondernemer mogelijk om zijn of haar product of dienst door middel van een re-selling campagne te promoten. De kijkers kunnen de producten of diensten direct bestellen en zo in contact komen met de ondernemers. De ondernemers die meer rendement willen én ook nog een mooie promotie willen uiten naar hun doelgroep, kunnen allen hiervan gebruik maken. Influencer Ricardo Visscher, bekend van de televisie, leidt de programma’s in.

Programmering: in wording

Waar nog meer?

Ook op MyChannels/goedgetest met een bereik van 3,9 miljoen zullen de afleveringen te zien zijn evenals op You Tube.

Herhaling programma’s 

Herhaling? Leuk om te laten weten, dat middels ON demand de programma’s van GOED GETEST onbeperkt te zien zullen zijn! Dit naast de content op onze website en die van onze klanten.

Campagne ON demand programma’s GOED GETEST

Beide programma’s onder de naam GOED GETEST zullen als online campagne worden verspreidt. Dit zorgt ervoor dat de klanten van GOED GETEST een gericht bereik kunnen verwachten. Per klant geheel op maat. Door deze aanpak kunnen wij stellen dat de doelgroep van het GOED GETEST concept ‘het beoogd publiek ‘ is. Een doelgroep van uiteenlopende leeftijden, achtergronden, culturen en interesses en nog veel meer. Ondanks dat de kanalen een gigantisch bereik in Nederland en België hebben, kan Goed Getest de doelgroep van haar klanten toch regionaal targetten. Dat is de kracht van online!

Kortom: Het grootste voordeel van ON demand is gericht uw doelgroep bereiken via het GOED GETEST concept.

Overtuigd of nieuwsgierig geworden? Neem contact op met zakelijk@goedgetest.eu zij informeren u naar de vele mogelijkheden.