Kennisquiz GOED GETEST

goed getest kennisquizDé online kennisquiz GOED GETEST

Dit is een online kennisquiz, waarbij de ondernemer, de doelgroep van het product/de dienst, kan gaan testen op kennis en gebruik. Tijdens het spel zullen de deelnemers kennis vragen beantwoorden en het product testen van de ondernemer. Het is een quiz waarin op speelse wijze het product centraal staat, maar vooral de beléving  van het product staat centraal. Kortom, een nieuwe manier van kennismaken met de ondernemer en het product. Hierin worden maximaal drie ondernemers van GOED GETEST verwerkt binnen verschillende thema’s, waar zij het spel gaan spelen en hun bedrijven kunnen promoten bij hun eigen doelgroep. De rol van de ondernemer is dat zij fungeren als expert jurylid tijdens de quiz.

Testpanel publiek van de kennisquiz:

De opname van GOED GETEST vindt plaats in een studio in aanwezigheid van een ‘test’ publiek, dat ook tot de doelgroep behoort. Dit zijn in totaal 56 mensen. De doelgroep werven wij hiervoor specifiek zodat er betrokkenheid is van het publiek. De teams die tegen elkaar strijden zijn drie mannen en drie vrouwen. Ook die maken deel uit van de doelgroep. Zij kunnen een aardige prijs winnen.

Met als klap op de vuurpijl….

De quiz zal altijd worden afgesloten middels een gezellig netwerk event, waarbij de ondernemer in ‘nieuwe’ vorm kan netwerken met mede-ondernemers die aanwezig zijn én natuurlijk de gerichte testpanel doelgroep consumenten voor meer rendement en klantenbinding.

Wilt u ook op deze innovatieve manier in contact komen met uw (nieuwe) doelgroep? Neem dan contact op met ons via zakelijk@goedgetest.eu .